söndag, augusti 08, 2010

Mammas stora tjej...

Hon har blivit en riktigt liten stor tjej som tar nya utvecklings steg varje dag. Har hänt så mycket denna sommaren. Hon pratar mycket mer. Både riktiga ord och sitt eget språk. Sjunga är JÄTTEROLIGT och dans. När hon sjunger lever hon in i sången och det ser helt underbart ut :)

Hon har blivit mer självständig. Hon vill fortfarande gärna ha kolla på mamma och pappa. Hon LEKER verkligen med sin kompisar ( Max och Olivia) de busar, jagar varandra, kramars och pussas. Det är så gulligt!

Hon lägger pussel helt själv, bygger med duplo utan några problem, lagar mat med mamma. Förra veckan gjorde vi pizzabullar (hon kavlade, la på innehållet :). Hon gillar att leka med lera och rita är jättekul.

Hon älskar Hello Kitty. Vet inte vad hon fått det från. (vi har inte pratat eller visat henne speciellt mycket) Hon pratar ofta om KITTY :)

Men, det som är det roligaste som finns är att rida. Hon har fått rida tre gånger och hon blir helt överlycklig. Hennes ögon lyser upp som det inte fanns något annat i denna värld. Jag tror vi fått en liten hästtjej ;)

Sen har hon sovit borta för första gången. Hon sov hos mormor och det gick JÄTTEBRA. Hon var sååå stolt min lilla prinsessa.

Det är så mycket som händer så glömmer massa men berättar mer sen när jag kommer på mer.

Kommer bilder när hon rider sen...

Stolt tjej på väg till mormor för att "nana" där :)

Inga kommentarer: