fredag, februari 13, 2009

ELLEN SABINA SLÅNEMYR
Min duktiga tjej som sov under hela cermonin :) Sen på festen var hon pigg och glad. Tack alla som var där och uppvaktade våran lilla prinsessa!





P.s Om det är någon som vill ha bilder som var med på dopet som inte redan fått så är det bara att säga till. Så mailar vi dem. Togs 480 bilder så finns en del :) Har satt ihop ca 70bilder som vi skickat till vissa men jag kan inte allas mailadresser. D.s

4 kommentarer:

Linda sa...

Vilka underbara bilder och så fina ni är. Grattis Ellen! Nu väntar jag tålmodigt, även om jag tror att jag vet =) Kram!

Jenny sa...

Hej!! Åh vad roligt!! Ja, allt har gått jättebra och vår lilla Mattis är en riktig liten ängel! Och GUD så söt lilla Ellen är! Man vet inte vart man ska ta vägen! :)

Nu måste vi hålla kontakten! Så kul med så jämnåriga även om Ellen föddes lite tídigare och Mattis lite senare :)

Kram på er alla!

Jenny sa...

Linda: Tack :) Kramar

Jenny sa...

Japp de kommer att bli jordens sötaste par de här två! Vi försöker dock skjuta på det ett tag så att de bara får vara söta bebisar ett tag till. Men så fort som de växer är de väl tonåringar om ett par veckor eller så ;)

Jo förlossningen var jättebra även om det var LÅNG. Har tänk skriva om den i bloggen men inte hunnit med ännu. Kommer asap dock!

Det tog iaf ca 24 h från det att vattnet gick, jag kräktes konstant, blev förlamad i ena benet och Mattis hade navelsträngen runt halsen.

Haha, ja jag trodde att jag skulle dö och Niklas tänkte hoppa ut genom fönstret men ut kom ju världens finaste kille och vi längtar redan till nästa gång! :)

Kramar!