söndag, augusti 17, 2008

Förlovningsringen...

Fick tyvärr åka av i veckan, det kändes konstigt :( Men var tyvärr tvungen nu när mina fingrar har svullnat upp lite. Gjorde grymt ont när jag tog av den. På onsdag firar vi att vi varit förlovade i 1 år och jag har inte min ring på mig... "snyft"

Men den hänger säkert runt halsen, tur att jag kan sätta på den snart igen! För jag känner mig naken utan den. Man vänjer sig fort.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hi, hi, vi firar att vi har varit förlovade i 2 (!) år på söndag nästa vecka. Hoppas att ni fick en trevlig dag igår. Hur går det med havandeskapspenningen och smärtorna? Kommer du också gå till bm varannan vecka nu?

Kram kram

Anonym sa...

Hi, hi, vi firar att vi har varit förlovade i 2 (!) år på söndag nästa vecka. Hoppas att ni fick en trevlig dag igår. Hur går det med havandeskapspenningen och smärtorna? Kommer du också gå till bm varannan vecka nu?

Kram kram

Jenny sa...

Linda: Så ni firar oxå förlovningsdag. Va roligt. Ska ni göra något speciellt?? Vi hade det jättemysigt. Skulle egentligen gå ut och äta men båda var så trötta så vi ska gå ut och äta imorgon istället. Firade även Andreas igår för han fyllde år så massa att fira med mysiga dagar med varandra. Smärtorna blir tyvärr sämre och sämre men fixar jobba halvdagar än så länge. Tyvärr har jag inte hört något för havandeskapspenningen, hoppas jag får besked snart. Vill ju gå hem den 29 september. Så håll tummarna för mig! Hur går det själv?? Är du fortfarande ledig från skolan?? Ska du plugga nåt mer innan bebisen kommer?? Näää... nästa gång jag ska till BM är i v 32. Går du varannan vecka??Ha det bäst! Kramar

Anonym sa...

Vi ska nog inte göra något speciellt då utan vi ska nog spara det till den 9/9 då vi firar 7 årsdag. Vi får väl fira med att sätta ihop spjälsängen och äta lite gott.

Tanken är att jag ska plugga fem veckor med start nu första september men jag börjar få så fruktansvärt ont i ryggen så jag börjar undra hur jag ska klara tretimmarsföreläsningingarna som det oftast är. Ska göra ett försök i alla fall. Från och med första oktober ska jag vara helt ledig. Skulle kännas jobbigt att va ledig hela september också, kommer börja klättra på väggarna=)

För min del är det BM besök varannan vecka nu, vilket känns jätte bra. Det är så mysigt att gå dit och få bli lite ompysslad och höra att allt är bra med lillen.

Jag ska verkligen hålla tummarna för att du får gå hem snart. Det vore ju det bästa både för dig och för bebisen. Vet du, jag slår vad om att vi kommer föda på samma dag, har det på känn! =)) Kram på dig

Jenny sa...

Jag hoppas att det funkar med skolan och så. Förstår att du inte vill vara hemma hela september med. Precis så känner jag med. Tror jag blir deppig om jag skulle behöva gå hemma från och med nu. Så känns skönt att jag fixar jobba halvtid så har jag nåt att göra, även om det är jobbigt och gör ont så är det värt det!

Åhh.. jag vill oxå gå varannan vecka. Mmmm... hoppas man får göra det efter v32 besöket. Verkar som det är väldigt olika i alla städer.

Tror du vi föder på samma dag :) Det hade varit riktig coolt.

Tror du att du kommer gå över tiden eller föda innan?? Hur var det för din mamma??

Mamma hon har gått över 2 veckor med mig och båda mina bröder. Jag hoppas verkligen inte jag gör det. Men behöver ju inte betyda nåt bara för hon gjorde det. Men man vet ju aldrig. Jag hoppas den lilla kommer redan i slutet av oktober :) Men viktigaste är klart att allt går bra och h¤n är frisk.Då spelar det ingen roll när h¤n kommer...

Ha det bra du och magen :)

Kramar Jenny