lördag, januari 02, 2010

2010

Vad ska 2010 bjuda på??? Vi få se :)

Hoppas ni alla hade en jättemysig nyår. Det hade vi med god mat och trevligt sällskap tills klockan blev ca 23.55 då springer Marina o Anders lilla tax Elvira iväg för att hon blev rädd för en raket. Hon sprang verkligen för livet. Stackars liten. Så i tre timmar var vi ute och letade. Jag och Stina körde runt i bil eftersom vi var nyktra. Marina, Anders, Patrik och Håkan gick till fots och letade. Jag och Stina träffade ett par som sett henne och då hade hon sprungit enda till återvinningscentralen så hon hade sprungit långt. Joakim och Lina letade vid husen. Andreas och Marcus passade barnen. Så det var en liten speciell nyår med en massa oro. Men som tur var så slutade allt lyckligt.

Klockan 05.00 kommer Elvira hem som inget hade hänt :) Din lilla bushund. Taskigt att göra din Matte och Husse och oss andra så oroliga ;)

Vi kommer ju aldrig glömma detta nyår :) En sak som är säker...

Annars var som sagt kvällen jätteroligt. Ellen orkade vara uppe till 21.00 (då hon bara sovit en timme på dagen) men sen somnade hon som en stock och sover tills 8.30 på morgonen. Duktigt tjej. Du gör mamma så stolt :) Ellen andra nyår!

Inga kommentarer: