fredag, januari 15, 2010

15 månader


Var väldigt längesen jag gjorde en uppdatering på Ellen framsteg m.m Men tiden bara springer iväg så vi har inte hunnit men här kommer lite att läsa.

Namn: Ellen

Vikt och längd: Vet inte ska väga och mätta henne på tisdag.

Utveckling:

Det har hänt så mycket och händer så mycket.

Hon springer nästan. Hon pratar mycktet, men med sitt språk :) Förutom mamma, pappa, där, titta och låter som Enzo och som hästen. Hon förstår jättemycket. Man kan säga ska vi gå och bada då går hon till sitt badbalja, be henne hämta Enzos boll eller om de är nåt annat så gör hon det.
Pussas gör hon JÄTTEMYCKET och mamma och pappa blir överlyckliga :) Finns så mycket så hade blivit ett långt inlägg. Man märker att visar man henne något så förstår hon och försöker själv även om det inte alltid funkar första gången :)

Sover: Sover en gång om dagen och det är mellan 12-14 sen somnar hon omkring 19 och vaknar omkring 07.00 på morgonen. Ibland vaknar hon på natten och då kan man sova till 8-9 på morgonen, lyx :)

Gillar: Bus, bus , bus och åter bus :) Leka med alla hennes leksaker, busa i sängen, åka runt på mamma eller pappas axlar, leka kurra gömma, kasta boll till Enzo, bada, åka pulka, vara ute och leka i snön, leka med mormor är JÄTTEKUL :) Läsa böcker. Hon älskar böcker, även om det går ganska fort när hon läser :)

Ogillar: Att byta blöja när hon INTE vill, ta på kläder när hon gör något annat som är roligt.

Ellen är en väldigt glad liten tjej som oftast tycker allt är roligt!


Kan inte fatta att tiden kan gå så fort. Att jag redan har en dotter på hela 15 månader som snart ska börja dagis. Känns som igår när jag såg dej för första gången. Min älskade dotter Ellen!

Inga kommentarer: