tisdag, januari 20, 2009

Två bilder till Linda. Det var så här jag menar att vi tränat/tränar med Ellen :) Som jag skriver om i inläggets svar nedan. Två bilder bara till dig och Theo ;)


3 kommentarer:

Linda sa...

Har försökt nu och han gillade det inte, ska nog försöka med amningskudden igen imorn för jag tror han kan komma att gilla det om vi övar lite... Jag har funderat på att hans ovilja med att ligga på magen har att göra med att den alltid är så full av mat, att det gör ont på nå sätt. Han har aldrig velat ligga på bröstet heller.

I eftermiddags gick jag faktiskt ut en hel timme för mig själv när S kom hem fårn jobbet. Gick till ett café i närheten tog en latte och scones och läste senaste numret av mama. Så fruktansvärt skönt det var, helt underbart och jag känner mig mkt piggare och gladare igen. På vägen hem hann jag tom sakna Theo lite =) S jobbar väldigt mycket så jag har T bokstavligen dygnet runt och det börjar tära lite ärligt talat, hur mkt jag än älskar och avgudar honom. Nu är i alla fall energireserven laddad för ett tag, tänk att en timme kan göra så mycket ! =)

Ellen är sååå fin i håret, jag älskar hennes frissa!

Kram på er!

Linda sa...

Tack för tipsen förresten!

Jenny sa...

Jag tror oxå som du skriver att ni får öva lite sen kommer han gilla det. Så var det med Ellen. Hon tycker fortfarande det bara är sådär att ligga på magen på golvet. Funkar en stund sen blir hon arg. Men i början gick det inte alls. Kan ju även vara att han har ont som du säger. Har han mkt problem med magen?? Ellen har ju haft de. Har fortfarande ont nån gång om dagen. Mest när hon ska bajsa. Men det är mkt bättre nu än innan då hade hon JÄTTEONT :( Stackare...


Va skönt att du kunde komma iväg. En timme kan göra så mkt.

Va jobbigt att S jobbar så mkt :( Var jobbar han med? Andreas slutar oftast runt 16-16.30 så då kommer han hem och hjälper mig. Och det är skönt. Även om jag älskar att vara med Ellen så är det skönt när vi är båda som kan hjälpas åt!

Vilken söt bild på Theo när du har han på "axlen" :) Han är jättesöt!

Stor kram till er!