onsdag, augusti 03, 2011

Hemma

Har egentligen varit hemma sen i söndags men har inte hunnit blogga då dagarna har varit å njuta av de fina vädret. På dagarna har vi varit på stranden och kvällarna har lilltjejen varit uppe länge då vi har grillat, kvälls badat, varit på lekplatsen och bara njutigt! Verkligen haft semester. Igår var vi hemma i Laholm och där bjöds de på grillat och vi hälsade på den lilla nya familjemedlemmen Bingo som är en gul liten kattunge som är JÄTTESÖT :) ni skulle sett Ellen hon är så duktig med djur. Hon lekte med den, gosade och bar runt på den :) Mammas duktiga tjej!

Nu sitter vi i bilen på väg till Borås Djurpark. Ellen sover efter förlorat massa sömn efter flera dagar lagt sig sent och vaknat tidigt. Man kan ju missa något skoj om man sover för mycket :)

Från nåt annat till nåt annat. Vi hade flera mysiga dagar på Öland (berättar o visar bilder sen)
Men tyvärr fick vi åka hem flera dagar innan vi skulle och utan att träffa kusinerna och Ellens faster från USA som vi inte träffat på ett HELT år. Så grymt tråkigt och vi var så ledsna. Anledning var att de misstänkte att Olivia hade vattenkoppor och tyvärr vågar vi inte träffas när jag är höggravid plus att Ellen inte haft de. Jobbigt beslut men vi var tvungna. Vi hoppas att vi hinner träffas på nåt eller annat vis innan de åker hem.

Nu är vi strax framme ha de bra nu ska vi kolla på en massa djur :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: