torsdag, juni 22, 2006

Italien-Sardinien-Alghero

Tänkte jag skulle ta och berätta lite om våran semester på Alghero. Vi hade det jättebra. Var riktigt fint väder varje dag. De flesta dagarna gick åt att äta god mat, sola, shoppa och ha mysigt tillsammans.. Vi var på några små utflykter. Vi var tex på Stintino Beach. En helt underbar strand där en av James Bond filmerna var inspelade..

Sen åkte vi även båt ut till Capo Caccia och kollade på grotte nettuno. ( grottor som blivit av det starka vattnet). Då vi gick upp för 656 trappsteg.. Kan säga att jag var riktigt trött när jag kom upp för alla dessa trapporna. (30 grader varmt)
Men det var häftigt att få se..
Sen blev det ju en del fotboll, Sverige matchen såg vi på hotell Oasi med en massa andra svenskar. Såg även Italien matchen på en bar inne i stan. Var lite häftigt att sitta och kolla på alla italienare som var helt galna:) Man kunde nästan tror att det hade vunnit VM redan..

Var verkligen jättegod mat där. Pizzorna var grymt goda. Sen åt vi hummer en kväll och det var riktigt riktigt gott.. drack en massa goda drickar och självklart slank det ner en del vin oxå..

Vi hade verkligen det jättebra.. Vårat hotell var verkligen toppen. Hade riktigt grym havsutsikt. (Såg till och med vattnet när jag duschade).. Bilden är tagen från våran balkong...

Längtar redan tillbaka.. Vi har faktiskt redan nu börjat kolla på en ny resa.. Nästa gång blir det en mycket längre resan. Typ indien eller Dominikanska Republiken.. Vi får se..

En sak är säker och det är att vi kommer definitivt åka till Alghero igen!!


1 kommentar:

Anonym sa...

Vilket hotell bodde ni på?