lördag, maj 23, 2009

Godkväll

Idag har vi haft en lugn dag här hemma. Ellen hon har varit på strålande humör. Pratat, skrattat, busat och myst. Hon brukar oftast vara en väldigt glad bebis men idag har hon varit extra glad. Vår älskade lilla prinsessa! Nu ligger hon och sover gott i sin säng och vi väntar på att Robinson ska börja.

I torsdag kom svärföräldrarna hit. Vi åkte ner till mamma och company och vissade Calle och Agneta hur de bor och alla hästar. Var jättetrevligt! Sen sov de över till igår då vi gick på stan och shoppade lite. Var verkligen jättekul att ha dem här. Det gick verkligen jättebra med Ellen som just nu är väldigt mammig men både Calle och Agneta kunde ta henne utan några problem. Var så kul att se!

Snart är det Siesta festivalen och PLACEBO... Ska bli såååååå kul att se dem. Min dröm :) Men är lite nervös för hur det kommer gå med Ellen. Men det går säkert bra. Håll tummarna att det är fint väder. De spelar tyvärr sent så kommer bli en långkväll. Men det kommer att gå. Får packa ner henne ordentligt i vagnen. Har fått låna Maxs liggdel som vi ska ha så kommer hon kunna sova lite bättre. Vår sittdel är jättebra men den blir inte helt rak när det är i liggläge. Så toppen att vi kan låna den av Stina o Marcus.

Nu ska jag ta fram godis och ladda inför Robinson! Hoppas ni har en mysig kväll!

Inga kommentarer: